Piscines a l´Escala

Nuestros servicios

Granets Montgrí som una empresa familiar amb més de 25 anys d'experiència en la construcció de piscines d'obra (sistema gunite), col·locació de piscines de polièster i també tenim una gran gamma de piscines desmuntables amb lona de PVC de tota mida i a l'abast de tothom.
Realitzem treballs de manteniments de piscines, analitzem, comptem amb productes químics útils pel nostre treball, així com accessoris, descalcificadors, bombes de calor, i una gran gamma de productes i eines necessàries per al manteniment i neteja de les seves piscines.
Des de la nostra nau d'exposició i de venda de productes per a la piscina, qualsevol eina, productes o servei que necessiti ho trobareu a Granets Montgrí.

 
Catàleg

Serveis

Oferim serveis professionals en el manteniment, conservació i neteja de la seva piscina Portem més de 25 anys al servei dels nostres clients.

 

El manteniment i la conservació de la seva piscina és molt important per nosaltres. Ens preocupen per vostè, i volem que la seva tranquil·litat sigui el resultat de la confiança que vostè deposita en nosaltres.​

Contacte

Ctra. Torroella de Montgrí a l'Escala, GI-632 - Km 2
​Al costat de la benzinera
17141 Bellcaire d'Empordà (Girona)

© 2023 GRANETS MONTGRÍ Tots els drets reservats
Produït per BeeDIGITAL